Stor boksekamp

boksingHer kan du lese en god nyhet for alle idrettsinteresserte. Det blir nemlig en gigantisk boksekamp mellom Floyd Mayweather of Manny Pacquiao den 2. mai seinere i år.

Det blir regnet som den største kampen siden Muhammad Ali sin storhetstid, og det er regnet en omsetting rundt kampen i milliarder. Bare de billigste billettprisene for å se kampen i arenaen kommer til å koste hele 12.000 kr! Blir veldig spennende å se hvordan det kommer til å gå i kampen hvor Mayweather er en knapp favoritt.

Som jeg har skrevet om tidligere er det mest fotball jeg interesserer meg for, men boksing synes jeg også kan være spennende. Spesielt er det jo kanskje Cecilia Brækhus som har skapt en ekstra stor interesse for boksing i Norge, som verdens beste kvinnelige utøver. Men jeg kan forsatt huske å være på besøk på fiskebåten til bestefar og at hele mannskapet satt å så på en boksekamp da jeg var liten. Så det satte gjerne sitt preg på at jeg også synes det er en veldig artig idrett å følge med på. Når jeg var liten var det jo mannskapet og andre sjømenn som var mine helter og de jeg så opptil. Så det de synes var kjekt synes nok jeg som liten umiddelbart var kjekt også.

Blir jo også motivert til å komme meg i form selv når jeg ser flinke profesjonelle idrettsutøvere, ikke det at jeg har noen intensjon om å profesjonell fotballspiller, jeg er godt fornøyd med å arbeide på båter, men det viser hva en kan få til med hardt arbeid.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats