Skal ta fatt på ny jobb

Jeg nevnte tidligere at jeg fikk en forespørsel om å gjøre en jobb på en bekjent sin båt. Den har jeg nå endelig fått tid til å se over skikkelig, og skal sette i gang der neste uke. Kommer til å gjøre en full gjennomgang av alt fra motor til å legge et nytt strøk med maling på båten. Så når den er ferdig kommer det til å se ut som en båt rett fra fabrikken. Det er i hvert fall målsettingen.

Har fått et ganske godt rykte på meg etter hvert at jeg gjør gode jobber når det kommer til reparasjon og vedlikeholdsarbeid, så jeg skal nok sørge for at det ryktet blir opprettholdt med denne jobben også.

Allsidig trening
I det første innlegget mitt skrev jeg om hvordan jeg trener litt alternativt for å bedre meg selv som fotballspiller. Noe av det jeg gjør er for eksempel yoga. Det høres kanskje ikke veldig mandig ut for en som driver å fikser på motorer og spiller fotball, men den økte fleksibiliteten man får hjelper faktisk veldig. Ikke bare gjør det at man lettere unngår skader, men det gjør også at kroppen kan fungere mer optimalt. På tross av at jeg får litt tyn fra gutta på laget for yogaen, så har de også merket seg at jeg er beveger meg bedre. Så noen av de har faktisk begynt med ekstra tøyning og yoga selv. Kan absolutt anbefale alle å prøve det ut, og gi det helst minimum en måned. Da vil du gi deg selv nok tid til at du merker en forbedring.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats