Pusse opp klubbhuset for fotballaget i bygda

For noen uker siden ble jeg spurt om jeg kunne være med og renover klubbhuset for ungdommer som spiller fotball her i bygda. Siden jeg både elsker fotball og at få hjelpe så takket jeg selvsagt ja. Selv om jeg ikke er en ekspert på oppussing så jeg tror jeg har et godt øye for interiør og møbler.

En ny spisesal til klubbhuset
Hvis det er noe som jeg vet om de unge, er det at de trenger mye næringsstoffer og energi, særlig når de er så aktive som disse fotballspillere er. Å ha en funksjonell servering på klubbhuset hvor de kan spise og fyll opp med ny energi føles som det viktigste av alt. Så jeg gikk inn og tok plassen som inkjøper av møbler ganske raskt. Jeg startet å gikk på nettet og søkte om det var noen spisestue salg aktuell (fordi budsjettet for klubbene er alltid svært begrenset) og fant ganske raskt et godt utvalg på www.trademax.no

Jeg har telt opp at det bør være plass til minst 10 personer på et bord. Ideelt sett ville jeg ha likt å ha plass til flere, men vi har et budsjett å forholde seg til i tillegg, pluss at du kan sitte ca 6 personer på sofaen også. Jeg funnet et stort bord til en god pris som jeg benyttet anledningen til å bestille direkte. Du vet aldri hvor mye lager der er i salg tider, ikke sant?

Da jeg hadde bestilt den så benyttet jeg anledningen til å vurdere hva mer det var for produktene på deres salg på Trademax. Jeg fant gode lagringsløsninger for kjøkkenet, litt bedre belysning og et nytt teppe. Det gjenstår fortsatt å finne tallerkener, glass og bestikk, men jeg lurer på om vi kan ordne dette gratis gjennom innsamlere. Tror dere ikke?

En kommende båtreise med Soren venter
For å bryte litt i hverdagen og få tid til min båt interesse har jeg også bestilt en helg når jeg og Soren skal ut og seile litt. Vi hadde tilfeldigvis tatt ferie på samme tid i år, så vi tok sjansen. Vi har leid en Grand Soleil 58 Performance som vi kommer til å reise med for en uke i August. Jeg lengter etter dette som et barn til jul!

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats