Oppussingen fortsetter

elfa garderobe

Bilde fra Bygghjemme

Det er travle tider for meg nå. Ikke bare er det mye båtjobb og litt trening som skal opprettholdes, men det er også mye som skjer på hjemmefronten. Tidligere har jeg skrevet at jeg kjøpte et relativt gammelt hus som jeg er i prosessen med å utbedre, og det har jeg vært i full sving med i det siste. Ikke tolk meg feil, det er ingen klaging du hører når jeg sier at det er travelt, for det er arbeid som jeg absolutt liker. Å kunne forme huset sitt slik en selv ønsker med å gjøre ting selv er for meg befriende.

Det siste jeg kjøpte inn og skrev om var noen nye senger, og fokuset er fortsatt på soverommene. Nå er det nye skap og en Elfa garderobe jeg har satt opp. Produktene til Elfa har jeg stor sans for. De er moderne, stilrene og er av god kvalitet. Det er først og fremst hovedsoverommet som har fått de nye skapene, men på sikt så satser jeg på at de resterende soverommene også skal få noen nye tilskudd på garderobe fronten.

Fotball utendørs
Nå begynner det endelig å bli litt varmere i været igjen, og med det kan utendørssesongen for fotball starte. Vi har vår første trening i neste uke og det gleder jeg meg stort til. Fotball inne er greit det, men for meg er fotball en utendørs aktivitet. Vi får muligens også tilgang til en gressbane litt ut på sommeren, så det hadde vært veldig fint om vi fikk til.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats