Om bloggen

Magnus heter jeg og dette er min blogg. Her kan du lese om ting som skjer i livet mitt, treningen jeg gjør og ikke minst om den største lidenskapen i livet mitt, båter. Helt siden jeg var liten har jeg alltid likt alt som har med det å gjøre, og en av mine hobbyer som tar ganske så mye tid er å fikse på båtmotorer. Håper at jeg gjennom denne bloggen kan komme i kontakt med andre mennesker som har den samme hobbyen og interessen som meg. Vær derfor ikke sjenert med å ta kontakt eller kommenter på innleggene mine om du har noe på hjertet. Jeg blir bare glad for å høre fra dere. Det viser at jeg skriver om ting som opptar andre, og viser at det er interesse for bloggen.

Men når det er sagt så kommer det ikke bare til å være båter det vil bli fokusert på. Jeg har en stor familie og venner spredt over hele landet, og det kan være vanskelig å opprettholde kontakten med alle til tider. Derfor er en blogg en ypperlig måte for de som kjenner meg å følge med på tingene som skjer i livet mitt. Derfor kommer jeg til å skrive en del om hverdagslige ting også.

Jeg er blant annet en ivrig fotballspiller, og det jeg ikke har av tekniske ferdigheter tar jeg igjen i entusiasme og viljestyrke. For å bli litt bedre på fotballbanen har jeg begynt å trene litt mer allsidig, og det kommer jeg nok også til å fortelle litt om her på bloggen. Fotball er jo den mest populære sporten i Norge i dag, så jeg tenker at innlegg med et slikt tema vil nok være interessant for mange.

Men jeg håper du synes det er en fin blogg å besøke og at kommer tilbake jevnlig. Er det noe du lurer på så ikke vær redd for å ta kontakt!