Flott båtmesse

I går dro jeg og en venn av meg på båtmesse, og nå skulle jeg riktig ha vært en lottovinner, for der var det mye fint! Å drive med båt er jo absolutt ingen billig fritidssyssel, men jeg er nå i hvert fall heldig at jeg kan gjøre mye av arbeidet med en båt selv. Så på den måten blir det ganske mye billigere for meg enn for andre.

Restaurering
For et par år siden restaurerte jeg en eldre båt og solgte den videre klar til bruk for god profitt. Det er ganske mange som gjør det samme med biler, at de kjøper eldre biler, fikser de opp og selger de videre. Men siden det er så mange som gjør det er det blitt ganske stor konkurranse rundt de beste prospektene, men innen båt er det ikke så mange som gjør det. Har derfor lekt litt med tanken om å starte på et nytt restaureringsprosjekt. Det er jo også ganske gode tider i Norge nå, og oppgangstider gjør at flere kjøper båt i tillegg, så det er absolutt et marked for nyoppussede båter.

Lang joggetur
Nå når jeg er ferdig med dette innlegget har jeg tenkt meg ut på en god joggetur. Vanligvis kjører jeg bare en 20-30 minutters lett jogg, men nå tenker jeg at det er på tide med en litt lengre tur på 1-2 timer, avhengig av hvor sprek jeg føler meg underveis. Det er alltid bra å utfordre seg selv litt, å ikke bare gjøre de samme tingene om igjen. Skal sørge for å rapportere tilbake seinere hvordan det gikk!

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats