Endelig tid for den etterlengtede fisketuren!

I morgen far vi, meg og Soren. En uke med fiske venter oss, og det vil være så utrolig avslappende. Det er virkelig en perfekt avslutning på ferien. Det har vært mye arbeid på klubbhuset nå, og jeg gjorde klart det siste i dag så nå er jeg helt klar med prosjektet mitt der!

Også hjemme er denne sommerens prosjekter gjennomført
I tillegg til det jeg har vært opp for til klubbhuset har det vært diverse små prosjekter hjemme som jeg har arrangert. Delvis har min kone bestilte hjem nye barnemøbler nå till barnerommet som jeg fikk se til å montere for henne. Før det har jeg tapetsert i begge rommene også. Det ble veldig pent med nye møbler, må jeg si. Min kone har virkelig sansen for dette med innredning og hun er flink til å finne gode priser også. Denne gangen fikk hun alt fra www.chilli.no og hun fikk en masse ting for pengerne! Barna kommer til å bli så glad når de kommer hjem fra leiren og ser dette!

Alle verktøyene er pakket
Jeg har pakket alle verktøy og min fiskestang som jeg fikk hjelp med å reparere. Fikk et tips om en hendig mann som bodde litt utenfor landsbyen her som var veldig flinke til å reparere fiskestenger. Er veldig fornøyd med hans arbeide med min fiskestang! I tillegg til det, har jeg pakket alle fiske funksjoner og ekstra tau. Søren har med seg sitt telt fra militæret, som er betydelig bedre enn våre telt som vi har her hjemme.

I Sørens telt det som to separate soverom og deretter en felles rom som begge kan passe i. Jeg innser at jeg kanskje må investere i en slik selv. Det ville være morsomt å ta på noen familietur til å komme også. Barna har snakket mye om at de ønsker å reise til dyrehagen, og det er en halv dags kjøring dit på en cirka måte. Vanligvis snakker vi om hotell, men det er faktisk en campingplass som er koblet til dyrehagen der, som du kan bruke for en svært billig pris.

Nå håper jeg at du holder tomlene til meg og Soren, så at vi vil få en virkelig god fangst der ute, så vi kan komme hjem med en skikkelig belastning av god fisk. Jeg håper virkelig på att fange laks i tonn, men kanskje er det mer sannsynlig at det vil bli makrell, ha ha.

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats