Det kan bli litt fiske på sensommeren

Endelig har vi fått klar en skikkelig spisestue til ungdommen i klubbhuset her og bordet som jeg kjøpte er levert. Jeg har også hatt tid til å hjelpe til med utendørs maleri på klubbhuset. Det var for det meste fasade som er stående mot solsiden som trengte en oppussing. Derfor har jeg begynt å fortsette litt med min båt renoveringer igjen for å få tilbake min hverdag.

Jeg trenger en god verktøykasse
Noe som jeg har lagt merke til er at jeg savner en del verktøy og lagring som hadde gjort mine renoveringer så mye lettere enn hva de er i dag. Det finnes ingenting verre enn å stå midt i en oppussing til en oppdager at jeg mangler et viktig verktøy og en viktig del. Du mister hele arbeidsflyten.

Jeg har derfor tenkt å faktisk gjøre en liten investering for meg selv og kjøpe noen flere verktøy som jeg trenger. Jeg tenkte også på å gjøre en bedre lagringsplass for alt i garasjen min, og da fant jeg ut at det var elfa tilbud online, på bygghjemme. Forstår du hvor heldig jeg var? Dette er virkelig gode ting som ellers ikke kan ha råd til. Men nå som de er på salg, er det klart at jeg benytter muligheten til å kjøpe inn det jeg trenger for å bygge en god lagringsplass her hjemme.

Ta for eksempel disse krokene. Man kan tenke at ”det er kroker som finnes overalt”, men det er det ikke. Hvis du noen gang har brukt kroker fra ELFA vet du at ingen andre vil gjøre samme kvalitet. De skiller seg så mye!

krokar elfa

Fortsatt planlegging med Soren
Vi har begynt å se litt mer på hva vi skal ta med oss på vår reise som vil komme. Jeg hadde en idé om at vi bør benytte anledningen til å fiske litt mens vi fortsatt har tid for oss, så jeg har vært ute og prøvd å finne mine gamle fiskestenger i garasjen. Soren har fisket mer fluefiske under sine år, så han vil nok mest sannsynlig til å fokusere på det nå.

Jeg måtte legge til noen nye fiske lokke og kanskje til og med erstatte linjen på min fiskestang bare. Kjenner du noen som kan renovere fiskestenger for en billig pris?

Lämna ett svar

Namn *
E-postadress *
Webbplats